Pentru a efectua comanda in conditii de operativitate si siguranta, va oferim alternativele de mai jos:

   I. Utilizati optiunea “Adauga in cos”

   1. Va rugam sa va logati in contul dvs sau sa va creati un cont daca nu aveti unul.
   2. Alegeti produsul dorit si apoi faceti click pe simbolul "ADAUGA IN COS". Produsul va ajunge in cosul dvs. de cumparaturi.
   3. Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe simbolul “COS DE CUMPARATURI”. Pentru a trimite comanda faceti click pe butonul "APASA PENTRU A FINALIZA COMANDA".
   4. Pentru a finaliza comanda trebuie sa alegeti metoda de livrare dorita: Ridicare de la sediul firmei sau Transport (catre dvs.) si sa alegeti modalitatea de plata dorita.

   II. Utilizati optiunea “Comanda rapida”

      Puteti comanda rapid online, completand fiecare camp din formularul destinat produsului dorit spre achizitionare, formular care exista imediat in partea dreapta a produsului afisat pe site si se poate deschide cu un singur click. Deasemenea trebuie sa specificati si datele dumneavoastra de contact (adresa de livrare, numar de telefon, disponibilitate), in vederea raspunderii cu promptitudine la cerintele dumneavoastra si contactarii in cel mai scurt timp de catre unul dintre reprezentantii de vanzari ai companiei noastre.

Pentru orice intrebari sau clarificari va stam la dispozitie la urmatoarele numere de telefon:
0724258953

Pentru a plati comenzile facute, puteti opta pentru urmatoarele modalitati de plata:

  PLATI ONLINE PE BAZA DE CARD: VISA / MASTERCARD / MAESTRO
Sistemul permite plata produsului / produselor utilizand cele mai cunoscute tipuri de carduri (Visa / Master Card / etc) rapid si in siguranta. In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului respectiv.

  PLATA PAYPAL
Plata prin PayPal nu necesita crearea unui cont de utilizator pe site. Adresa de livrare (o puteti edita in momentul platii) este primita de la PayPal in momentul efectuarii platii.

  PLATA PRIN TRANSFER BANCAR
La inregistrarea comenzii aveti posibilitatea sa alegeti plata prin banca. Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforma emise de catre SC Bamipas SRL, dupa confirmarea telefonica a disponibilitatii produselor.

  PLATA RAMBURS
Plata se efectueaza de destinatar la primirea coletului.

Detalii privind livrarea produselor:

  TERMEN DE EXPEDIERE
- Produsele comandate sunt expediate în termen de 1-2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii (in cazul in care plata este ramburs).
- Inainte de expediere, cumparatorul este contactat telefonic de un reprezentant al departamentului vanzari interne pentru a confirma comanda si adresa de livrare.

  METODE DE LIVRARE
- Expedierea si livrarea produselor au loc in conditii de rapiditate si siguranta prin unul din partenerii nostri.
- Transportul produselor in tara este asigurat prin Fan Courier. Urmarire AWB: http://www.fancourier.ro/tools/awb-tracking/
- Transportul produselor in strainatate este asigurat prin GLS.Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact sau la unul dintre numerele de telefon afisate:

0724258953

Detalii privind montajul produselor achizitionate de la noi:

  TERMEN DE EXPEDIERE

Pentru produsele achizitionate, beneficiati acum de montaj direct la service-ul nostru specializat din str. Ana Ipatescu nr. 44, Jilava, Ilfov.

In vederea obtinerii unei programari rapide, ne puteti contacta la numerele de telefon: 0724258953 si vom raspunde cu promptitudine solicitarilor dumneavoastra oferindu-va toate informatiile necesare.

Echipa noastra de profesionisti va garanteaza efectuarea unei lucrari de care veti fi multumit atat dvs. cat si masina dvs.! In plus veti beneficia si de economia de timp si resurse financiare utilizand pachetul complet de produse si servicii oferit de compania noastra.

Detalii privind GDPR:

Telefon: 0724258953Trimite